Toerisme

Formules voor groepen en touroperators

Deze arrangementen voor toerismegroepen en touroperators zijn mogelijk voor groepen vanaf 25 personen. We voorzien ze op weekdagen gedurende de hele dag en -avond en op zaterdagen tot 17u (vertrektijd).

Vraag onze infofiches over deze toerisme-menu’s aan via info@remise56.be of via het contactformulier op de website.

Liever iets anders? Kleinere groep? Contacteer ons, dan werken we graag een voorstel op maat uit (ook feestmenu’s, ontbijt, buffetten, broodjeslunch, …).

Groepsmenu’s

terug naar boven

  vanaf 25 personen

Soep en nagerecht zijn voor de ganse groep hetzelfde. Bij de keuzemenu’s kan u voor het hoofdgerecht kiezen uit twee verschillende gerechten. We krijgen graag de keuzes van de gangen en precieze aantallen voor het hoofdgerecht één week vooraf door. Voor het hoofdgerecht is het natuurlijk zeer belangrijk dat de reisleider goed bijhoudt wie wat koos, zodat er geen verwarring ontstaat op het moment zelf.

Keuzemenu 1
– Tomatensoep met balletjes
– Soep naar keuze van de chef
***
– Kipfilet met champignonsaus, een fris slaatje en frietjes
***
– Dame blanche met warme chocoladesaus
Keuzemenu 2
– Tomatensoep met balletjes
– Heldere Bouillon met groentjes en kippenwit
– Soep naar keuze van de chef
***
– Stoofvlees bereid met Remise Dubbel, een frisse salade en frietjes
– Vol-au-vent met een frisse salade en frietjes
***
– Crême brûlée met vanille
– Chocolademousse met bosbessenconfituur
– Dame Blanche met warme chocoladesaus
Keuzemenu 3
– Tomatensoep met balletjes
– Heldere Bouillon met groentjes en kippenwit
– Soep naar keuze van de chef
***
– Varkenshaasje met warme groentjes, champignon- of peperroomsaus, frietjes
– Koersels vispannetje met seizoensgroenten, witte wijnsaus en boterpuree
– Kabeljauw in sausje van Remise Tripel, seizoensgroentjes en kruidenpuree
– Surf en turf van kip en gamba met warme groentjes, frietjes
***
– Crême brûlée met vanille
– Chocolademousse met bosbessenconfituur
– Dame Blanche met warme chocoladesaus
Keuzemenu 4
– Duo van kaas- en garnaalkroket met een slaatje
– Salade caprese met basilicumpesto en gegrilde pijnboomitten (vegetarisch)
– Salade van gerookte Noorse zalm
***
– Varkenshaasje met warme groentjes, champignon- of peperroomsaus, frietjes
– Koersels vispannetje met seizoensgroenten, witte wijnsaus en boterpuree
– Kabeljauwhaasje in witte wijnsaus met seizoensgroentjes en kruidenpuree
– Surf en turf van kip en gamba met warme groentjes, frietjes
***
– Trio van nagerechtjes volgens de inspiratie van de chef
– Dame Blanche met warme chocoladesaus

Broodmaaltijd

terug naar boven

  vanaf 30 personen

Deze broodmaaltijd serveren wij aan groepen die bij ons komen via een reisorganisatie.

Andere dranken dan koffie/thee worden bijkomend afgerekend aan de tarieven van de kaart. De bijkomende dranken worden per tafel afgerekend. Wij bezorgen de pro forma rekening aan tafel zodat de reizigers onderling het juiste bedrag kunnen samenleggen.

Broodmaaltijd 1
– 2 broodjes gewoon formaat per persoon
– 1 mini-sandwich
– 1 koffiekoek
– Op tafel (zelf te smeren): boter, kaas, hesp, salami, confituur, choco
– Koffie (percolator) in kleine thermoskannen op tafel
– Thee en benodigdheden
Broodmaaltijd 2
– 3 broodjes gewoon formaat per persoon
– Bruin brood
– Wit brood
– Op tafel (zelf te smeren): boter, kaas, hesp, salami, confituur, choco
– Koffie (percolator) in kleine thermoskannen op tafel
– Thee en benodigdheden
Broodmaaltijd 3
– 3 broodjes gewoon formaat per persoon
– Bruin brood
– Wit brood
– Stuk Limburgse vlaai per persoon (diverse vlaaien, mix op tafel geplaatst)
– Op tafel (zelf te smeren): boter, kaas, hesp, salami, confituur, choco
– Koffie (percolator) in kleine thermoskannen op tafel
– Thee en benodigdheden
Vers getapte Remise Tripels

Koffiepauze

terug naar boven

  vanaf 30 personen

Deze koffiepauze serveren wij aan groepen die bij ons komen via een vereniging of reisorganisatie.

We plaatsen kleine thermoskannen met koffie op tafel (ongeveer 1 kan per 4 personen). Suiker en melk staan op tafel. Thee is beschikbaar op een buffetje in selfservice. We voorzien 2 à 3 koppen koffie per persoon.

Andere dranken dan koffie/thee worden bijkomend afgerekend aan de tarieven van de kaart. De bijkomende dranken worden onmiddellijk afgerekend aan tafel.

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor koffiepauzes:

Koffiepauze 1: enkel koffie/thee
Koffiepauze 2: met klassieke quatre-quarts cake
Koffiepauze 3: met een appelcake
Koffiepauze 4: met 2 mini appelflapjes
Koffiepauze 5: met een mini-croissant en mini-chocoladebroodje
Koffiepauze 6: met 2 mini-Danish gebakjes
Koffiepauze 7: met 2 mini-patisserie gebakjes
Koffiepauze 8: met een Suisse (rozijngebak)
Koffiepauze 9: SPECIALITEIT! met een stuk Limburgse vlaai

  vanaf 25 personen

Een buffet kan je bijvoorbeeld bestellen als aanvulling op een brouwerijbezoek of als lunch/diner voor een grote groepsuitstap.

Broodjes buffet
We stellen voor jou een mooi en gevarieerd broodjesbuffet samen. De broodjes zijn ‘gesloten’ (dus een boven en onderkant) en gemengd (pistolets, sandwiches, keizerbroodjes, ciabatta, …). De ‘gewone’ broodjes zijn van het normale formaat, zoals je ze kent van bij de bakker! De ‘hotelbroodjes’ zijn kleiner (ook fijn, want dan kan er wat meer verschillende proeven!).

We hebben broodjes met standaardbeleg, of met luxe-beleg. We kunnen natuurlijk ook een mix samenstellen van standaardbroodjes en luxe-broodjes.

Reken op 2 à 4.9 euro per broodje, afhankelijk van het type beleg dat je kiest en de grootte van de broodjes. Het aangewezen aantal broodjes per persoon hangt wat af van de gelegenheid, maar 2 à 4 (gewone) tot 4 à 6 (hotelbroodjes) broodjes per persoon zijn een goede schatting.

Op vraag zijn andere broodjesbuffetten mogelijk: open broodjes, driehoeksboterhammen, wraps, …

GEWOON FORMAAT € 3.4 PER STUK
HOTELBROODJES € 2 PER STUK

Standaardbroodjes:
kaas, hesp, vleessla, kipkap, salami

GEWOON FORMAAT € 4.9 PER STUK
HOTELBROODJES € 2.8 PER STUK

Luxe-broodjes:
– Gerookte zalm met kruidenkaas
– Brie met honing en walnoten
– Gedroogde ham met pesto en rucola
– Préparé américain met augurkjes
– Tonijnsla met kappertjes en olijfjes
– Kip curry, wortel, tomaat, sla
– Smos (kaas, hesp, sla, tomaat, mayo)
– Ham, tartaar, sla, tomaat, rode ui

Pasta buffet

24 per persoon

Kies 4 soorten pasta uit onderstaande lijst:

– Lasagne Bolognaise
– Pasta puttanesca met kappertjes, ansjovis en tonijn
– Tagliolini met bospaddenstoelen, romige spinazie en Parmezaan (vegetarisch)
– Pasta met spekjes, kerstomaatjes en basilicumpesto
– Tagliatelli met seizoensgroentjes, basilicumpesto, pijnboompitten en oude Parmezaanse kaas (vegetarisch)
– Penne met krokante hoevekip, pittige tomatensaus en tuinkruiden
– Tagliolini scampi
– Canneloni met kabeljauw
– Macaroni met ham en kaas
– Tortellini met ricotta en spinazie (vegetarisch)

Vlaams buffet
28 per persoon

Kies 4 bereidingen uit onderstaande lijst:
(geserveerd met frietjes, kroketten of puree)

– Stoofvlees bereid met Remise Dubbel
– Schartong op Oostendse wijze
– Koninginnenhapje (vol-au-vent)
– Gegratineerd witloof met kaas en hesp
– Spareribs
– Gevulde tomaat met kruidig gehakt
– Vlaamse gehaktballen in tomatensaus
– Mosselen natuur (seizoen)

Dessert buffet

11.5 per persoon

Kies 5 dessertjes uit onderstaande lijst:

– Tiramisu met speculaas
– Sabayon van Remise Tripel met vanille-ijs
– Chocomousse
– Rijstpap
– Bavarois van framboosjes
– Chocoladetaart met Bretoens zanddeeg en framboosjes
– Kaastaart met citroengelei
– Crème brûlée
– Confituur van ananas met kokosmousse
– Verse fruitsla

Pasta met champignons en Parmezaanse kaas kaas

Formule op maat?

terug naar boven

Wij werken graag iets op maat uit. Contacteer ons vrijblijvend!

Remise 56
  • Albert I laan 56
  • 3582 Koersel
  • +32 11 183 193
  • info@remise56.be
Openingsuren

di, wo, do: 11u30 – 23u00
vr:   11u30 – 00u00
za:   11u30 – 00u00
zo:   11u30 – 23u00

Nieuwsbrief