Toerisme
Formules voor groepen en touroperators
Deze arrangementen voor toerismegroepen en touroperators zijn mogelijk voor groepen vanaf 25 personen. We voorzien ze op weekdagen gedurende de hele dag en -avond en op zaterdagen tot 17u (vertrektijd).
Vraag onze infofiches over deze toerisme-menu’s aan via info@remise56.be of via het contactformulier op de website.
Liever iets anders? Kleinere groep? Contacteer ons, dan werken we graag een voorstel op maat uit (ook feestmenu’s, ontbijt, buffetten, broodjeslunch, …).
Broodmaaltijd
vanaf 30 personen
Deze broodmaaltijd serveren wij aan groepen die bij ons komen via een reisorganisatie.
Andere dranken dan koffie/thee worden bijkomend afgerekend aan de tarieven van de kaart. De bijkomende dranken worden per tafel afgerekend. Wij bezorgen de pro forma rekening aan tafel zodat de reizigers onderling het juiste bedrag kunnen samenleggen.
Broodmaaltijd 1
– 1 mini-sandwich
– 1 koffiekoek
– Op tafel (zelf te smeren): boter, kaas, hesp, salami, confituur, choco
– Koffie (percolator) in kleine thermoskannen op tafel
– Thee en benodigdheden
Broodmaaltijd 2
– Bruin brood
– Wit brood
– Op tafel (zelf te smeren): boter, kaas, hesp, salami, confituur, choco
– Koffie (percolator) in kleine thermoskannen op tafel
– Thee en benodigdheden
Broodmaaltijd 3
– Bruin brood
– Wit brood
– Stuk Limburgse vlaai per persoon (diverse vlaaien, mix op tafel geplaatst)
– Op tafel (zelf te smeren): boter, kaas, hesp, salami, confituur, choco
– Koffie (percolator) in kleine thermoskannen op tafel
– Thee en benodigdheden
Buffetten
vanaf 25 personen
Een buffet kan je bijvoorbeeld bestellen als aanvulling op een brouwerijbezoek of als lunch/diner voor een grote groepsuitstap.
Broodjes buffet
We hebben broodjes met standaardbeleg, of met luxe-beleg. We kunnen natuurlijk ook een mix samenstellen van standaardbroodjes en luxe-broodjes.
Reken op 2 à 4.9 euro per broodje, afhankelijk van het type beleg dat je kiest en de grootte van de broodjes. Het aangewezen aantal broodjes per persoon hangt wat af van de gelegenheid, maar 2 à 4 (gewone) tot 4 à 6 (hotelbroodjes) broodjes per persoon zijn een goede schatting.
Op vraag zijn andere broodjesbuffetten mogelijk: open broodjes, driehoeksboterhammen, wraps, …
GEWOON FORMAAT € 3.4 PER STUK
HOTELBROODJES € 2 PER STUK
Standaardbroodjes:
kaas, hesp, vleessla, kipkap, salami
GEWOON FORMAAT € 4.9 PER STUK
HOTELBROODJES € 2.8 PER STUK
Luxe-broodjes:
– Gerookte zalm met kruidenkaas
– Brie met honing en walnoten
– Gedroogde ham met pesto en rucola
– Préparé américain met augurkjes
– Tonijnsla met kappertjes en olijfjes
– Kip curry, wortel, tomaat, sla
– Smos (kaas, hesp, sla, tomaat, mayo)
– Ham, tartaar, sla, tomaat, rode ui
Pasta buffet
24 per persoon
Kies 4 soorten pasta uit onderstaande lijst:
– Lasagne Bolognaise
– Pasta puttanesca met kappertjes, ansjovis en tonijn
– Tagliolini met bospaddenstoelen, romige spinazie en Parmezaan (vegetarisch)
– Pasta met spekjes, kerstomaatjes en basilicumpesto
– Tagliatelli met seizoensgroentjes, basilicumpesto, pijnboompitten en oude Parmezaanse kaas (vegetarisch)
– Penne met krokante hoevekip, pittige tomatensaus en tuinkruiden
– Tagliolini scampi
– Canneloni met kabeljauw
– Macaroni met ham en kaas
– Tortellini met ricotta en spinazie (vegetarisch)
Vlaams buffet
Kies 4 bereidingen uit onderstaande lijst:
(geserveerd met frietjes, kroketten of puree)
– Stoofvlees bereid met Remise Dubbel
– Schartong op Oostendse wijze
– Koninginnenhapje (vol-au-vent)
– Gegratineerd witloof met kaas en hesp
– Spareribs
– Gevulde tomaat met kruidig gehakt
– Vlaamse gehaktballen in tomatensaus
– Mosselen natuur (seizoen)
Dessert buffet
11.5 per persoon
Kies 5 dessertjes uit onderstaande lijst:
– Tiramisu met speculaas
– Sabayon van Remise Tripel met vanille-ijs
– Chocomousse
– Rijstpap
– Bavarois van framboosjes
– Chocoladetaart met Bretoens zanddeeg en framboosjes
– Kaastaart met citroengelei
– Crème brûlée
– Confituur van ananas met kokosmousse
– Verse fruitsla