Remise bier cadeau geven? Ontdek onze pakketten

Remise Bier

(H)eerlijk
ambachtelijk

Onze brouwerij heeft momenteel drie bieren in het aanbod: een zachte blonde tripel, een volmondige diepdonkere dubbel, en een verfrissende Superpils, met net dat ietsje meer pit en karakter. Je kan alle bieren degusteren in het Grand Café. Ze worden rechtstreeks getapt uit grote schenktanks boven onze toog. Het bier is dus supervers. Heerlijk!
Remise Tripel bier van brouwerij Remise 56

Remise Tripel

8,5 vol. % alc.

Voor onze tripel gebruiken we de beste bleke mouten en bleke kandijsuikers. Hij is met zijn 8,5% alcohol een stevige blonde. Een fruitige neus, en een mooie zachte bitterheid, een stroblonde kleur, en een klein toetsje hoparoma. Het bier is ongefilterd en ongepasteuriseerd. Een aanrader voor wie houdt van een mooie klassieke tripel!

Remise Dubbel bier van brouwerij Remise 56

Remise Dubbel

7,0 vol. % alc.

Voor het brouwen van deze volmondige diepdonkere dubbel gebruiken we speciaal geselecteerde donkere moutsoorten en donkere kandijsuikers. Dit bier van hoge gisting heeft een zachte typerende karamel- en koffietoets, is volmondig en heeft een donkere warme kleur. De Remise Dubbel is ongefilterd, ongepasteuriseerd en heeft een alcoholpercentage van 7,0%.

56 superpils bier van brouwerij Remise 56

56 Superpils

5,6 vol. % alc.

Een pils zoals een pils bedoeld is. Fris en lichtjes fruitig, supervers en met een mooie bitterheid. Een bier voor de kleine en grote dorst. Kortom, een Superpils! Uniek is dat we deze pils in onze brouwerij natuurlijk geklaard en ongefilterd serveren, daardoor is hij nog heel lichtjes troebel. 56 Superpils is ongepasteuriseerd en heeft een alcoholpercentage van 5,6%.

Remise bieren op vat

Onze bieren zijn verkrijgbaar in roestvrijstalen vaatjes van 20 liter. Onze vaatjes hebben een ‘Alumasc’ aansluiting (platte schuifkop).

Interesse om onze bieren te tappen in uw horecazaak of op uw feest(je) of evenement? Contacteer ons!

Remise-bieren op fles

Onze Remise Tripel en Remise Dubbel zijn verkrijgbaar in flessen van 33 cl (en weldra 75 cl) en zijn hergist op de fles. Natuurlijk zijn onze bieren verkrijgbaar in de shop van de brouwerij zelf (de shop vindt u in het Grand Café) maar ook bij de volgende bierhandelaren:

Ad Fundum (Sint-Truiden)
Bartels (Heusden-Zolder)
Gijbels (Paal)
Marlou (Zonhoven)
Poorters (Koersel)
Vandepoel (Halen)
Vertessen (Beverlo)

Vraag er naar!

Bestel nu jouw Remise bier pakket via de website!
Remise 56
  • Albert I laan 56
  • 3582 Koersel
  • +32 11 183 193
  • info@remise56.be
Openingsuren

di, wo, do: 11u30 – 23u00
vr:   11u30 – 00u00
za:   11u30 – 00u00
zo:   11u30 – 23u00