Remise Bier

(H)eerlijk
ambachtelijk

Onze brouwerij heeft momenteel drie bieren in het aanbod: een zachte blonde tripel, een volmondige diepdonkere dubbel, en een verfrissende Superpils, met net dat ietsje meer pit en karakter. Je kan alle bieren degusteren in het Grand Café. Ze worden rechtstreeks getapt uit grote schenktanks boven onze toog. Het bier is dus supervers. Heerlijk!
Remise Tripel bier van brouwerij Remise 56

Remise Tripel

8,5 vol. % alc.

Voor onze tripel gebruiken we de beste bleke mouten en bleke kandijsuikers. Hij is met zijn 8,5% alcohol een stevige blonde. Een fruitige neus, en een mooie zachte bitterheid, een stroblonde kleur, en een klein toetsje hoparoma. Het bier is ongefilterd en ongepasteuriseerd. Een aanrader voor wie houdt van een mooie klassieke tripel!

Remise Dubbel bier van brouwerij Remise 56

Remise Dubbel

7,0 vol. % alc.

Voor het brouwen van deze volmondige diepdonkere dubbel gebruiken we speciaal geselecteerde donkere moutsoorten en donkere kandijsuikers. Dit bier van hoge gisting heeft een zachte typerende karamel- en koffietoets, is volmondig en heeft een donkere warme kleur. De Remise Dubbel is ongefilterd, ongepasteuriseerd en heeft een alcoholpercentage van 7,0%.

56 superpils bier van brouwerij Remise 56

56 Superpils

5,6 vol. % alc.

Een pils zoals een pils bedoeld is. Fris en lichtjes fruitig, supervers en met een mooie bitterheid. Een bier voor de kleine en grote dorst. Kortom, een Superpils! Uniek is dat we deze pils in onze brouwerij natuurlijk geklaard en ongefilterd serveren, daardoor is hij nog heel lichtjes troebel. 56 Superpils is ongepasteuriseerd en heeft een alcoholpercentage van 5,6%.

Remise op vat

Ben je horeca-uitbater of zoek je naar lekker speciaalbier voor jouw evenement? Contacteer ons voor Remise bieren op vat.

Remise op fles

De bieren van Remise 56 gebotteld in flessen, binnenkort verkrijgbaar in de brouwerij en in de betere bierhandel.

Bestel nu jouw Remise geschenk pakketten via de website!
Remise 56
  • Albert I laan 56
  • 3582 Koersel
  • +32 11 183 193
  • info@remise56.be
Openingsuren

di, wo, do: 11u – 00u
vr:   11u – 01u
za:   11u – 02u
zo:   11u – 23u