Bestel een cadeaubon! En doe een etentje of ontbijt cadeau: klik hier

Grand Café

Gezellig tafelen en drinken

Ben je een ervaren bierkenner, een vaste klant of een toevallige passant in de regio van Beringen en Heusden-Zolder? Iedereen is welkom in Grand Café Remise 56! Kom langs om te proeven van onze Remise bieren en om te genieten van lekkere hapjes en gerechten. Dit kan zowel binnen in het historisch gerenoveerd gebouw, als buiten op ons grote terras.

Reserveren kan online via de website
of telefonisch op +32 11 183 193.

Geniet van supervers Remise bier met een hapje, lunch of diner.

Eten en drinken doe je bij ons in een uniek kader. Het Grand Café is een prachtige brasserie met een moderne en industriële uitstraling. Het interieur ademt authenticiteit en laat verschillende elementen van de historische stelplaats intact. Zo zijn er bouwmaterialen gerecycleerd en werden de muren gedecoreerd met vintage stukken uit de oude stelplaats van Koersel. De roodkoperen brouwketels van de brouwerij hebben ook een prominente plaats in de zaak, zodat iedereen deze kan bewonderen!

Grand Café Remise is een zeer ruime zaak en is bijzonder geschikt voor grote groepen. Fietsers, verenigingen, bedrijven of scholen zijn bij ons ook van harte welkom. Kom je met meer dan 10 personen? Dan is het misschien wel aangewezen om vooraf te reserveren. Onze locatie heeft voldoende parkeerruimte en er is een grote fietsenrek aanwezig.

Plateau met Remise Tripel en 56 Superpils
Nachos met guacamole, salsan room en olijven
Salade met scampi
Mosselen natuur met frietjes en Remise 56 Superpils

Lekker eten

Kom gezellig tafelen met familie en vrienden in de gloed van de koperen brouwketels! Voor lunch of diner heb je de keuze uit een uitgebreide menukaart en de suggesties en menu’s van het moment. Heb je liever kleine hapjes bij je Remise bier? Dat kan ook! Onze keuken serveert diverse Belgische en internationale tapas en gerechten.

Gezelligheid aan de toog in het Grand Café

Feesten & Events

Remise 56 is de ideale locatie voor je volgende feest, receptie of event! Een gedeelte van het Grand Café stellen we ter beschikking als feestzaal. Je hebt daarbij de keuze uit een waaier aan arrangementen om je gezelschap van drank en hapjes of zelfs volledige maaltijden te voorzien. Het Remise team zorgt verder voor alles: garçons, tafels, stoelen en eten.

Tank met vers Remise 56 Superpils bier

Supervers bier

In het Grand Café serveren we alle Remise bieren. Elk pintje dat je bij ons drinkt is steeds supervers! Het bier komt rechtstreeks van de brouwerij en wordt opgeslagen in vier grote schenktanks boven de toog. Dit zorgt niet alleen voor een speciale smaakervaring, maar het geeft ook een unieke toets aan het moderne interieur.

Of ontdek Remise in 360°

sleep in de afbeelding om rond te kijken

Reserveer eenvoudig je tafeltje via onze website!
Remise 56
  • Albert I laan 56
  • 3582 Koersel
  • +32 11 183 193
  • info@remise56.be
Openingsuren

di, wo, do: 11u30 – 23u00
vr:   11u30 – 00u00
za:   11u30 – 00u00
zo:   11u30 – 23u00

Nieuwsbrief