Remise bier cadeau geven? Ontdek onze pakketten

Brouwerij Bezoek

Een rondleiding in brouwerij Remise 56 met bierproeverij

10,5 per persoon
minimumprijs voor de groep: 210 euro (~20 personen)

Voor groepen organiseren we graag een rondleiding op een tijdstip in onderling overleg. In de prijs van het bezoek zijn 2 consumpties inbegrepen (al onze bieren, huiswijnen, fris, koffie, thee). Het bezoek met de uitleg duurt ongeveer één tot anderhalf uur.

Je kan deze rondleiding uitbreiden met hapjes, of koppelen aan een etentje of feestformule bij ons in het Grand Café.

Tijdens het genieten van jullie eerste inbegrepen drankje, geven we je het eerste deel van het verhaal. Daarna gaan we naar de eigenlijke brouwerij waar onze gistings- en lagertanks staan en de bottelarij. Hier vertellen we je in geuren en kleuren over het brouwproces (en als het wat meezit met een proevertje rechtstreeks uit de lagertanks getapt). Nadien kan je in het grand café nog genieten van de tweede inbegrepen consumptie.

Een bezoek aanvragen kan via een mailtje naar patrick@remise56.be. Vermeld daarbij je telefoonnummer, met hoeveel personen jullie willen komen en de gewenste datum en tijdstip.

Optie: rondleiding met hapjes

21,5 per persoon
enkel voor groepen vanaf 15 personen
minimumprijs voor de groep: 322,5 euro

Deze rondleiding met hapjes volgt het stramien van de gewone rondleiding, maar in plaats van 2 bieren van 33 cl, proeven we er nu 3 van 16.5 cl (halfkes). We proeven 3 bieren uit ons gamma en ze worden telkens vergezeld van een heerlijk bijpassend aperitiefhapje. Natuurlijk leggen we je uit waarom de begeleidende hapjes een mooie foodpairing vormen met onze bieren.

Indien je deze optie wenst, gelieve dit bij de reservatie aan te geven.

Optie: toerisme- of feestmenu

Voor groepen hebben we enkele mooie toerisme menu’s uitgewerkt. Als het een feestelijk menu mag zijn, kan je ook kiezen voor onze feestmenu’s. Meer informatie op de pagina Feesten & Events

Indien je deze optie wenst, gelieve dit bij de reservatie aan te geven. Eventueel al met je toerisme- of feestmenu keuze.

Deel deze pagina

Grote gistingtanks in brouwerij Remise 56 te Koersel
Hop en gerst soorten die gebruikt worden bij het brouwen van de Remise bieren
Leer meer over Remise 56 en ons unieke verhaal
Remise 56
  • Albert I laan 56
  • 3582 Koersel
  • +32 11 183 193
  • info@remise56.be
Openingsuren

di, wo, do: 11u30 – 23u00
vr:   11u30 – 00u00
za:   11u30 – 00u00
zo:   11u30 – 23u00

Nieuwsbrief