Dorstbus

Leven in de Brouwerij via groepsvervoer en als tapbus

Kan je een groep verzamelen van ongeveer 30 personen?

De Dorstbus is een 40 jaar oude oldtimer lijnbus. Een opvallende blikvanger van liefst 18,5 m die je kan zien bij evenementen, op publieke plaatsen en zelf kan mee beleven tijdens groepsuitstapjes. Heb je iets bijzonders te vieren met je vereniging, bedrijf, familie, …? Kies dan eens voor een niet-alledaags groepsvervoermiddel dat veel bekijks en liters bierenplezier garandeert.

Bob rijdt. Geniet met volle teugen!

De Dorstbus vervoert groepen van 25-34 personen voor een brouwerij bezoek met rondleiding in Remise 56 inclusief proevertjes, een hapje/tapje of keuzemenu. Ook een ‘Rondrit 56’ in de regio is mogelijk.

Overleg eerst een geschikte datum, uur en verzamelplaats. Je kan bv. Samenkomen bij Remise 56 ter plaatse voor een toffe rondrit in de regio. Maar … de Dorstbus pikt jullie ook samen elders op binnen de straal van 25 km: dus in Beringen, Heusden, of in een aangrenzend buurdorp in de driehoek van (de stations van) Hasselt, Diest en Mol.

Meer info in onze folder. Suggesties en boekingen: dorstbus@remise56.be of +32 484 99 19 63
Deel deze pagina

Groepsvervoer

Het basistarief voor een dagdeel (4u) is € 150 + € 4 per km

De groepstarieven variëren van 175 tot 570 euro (incl. btw, excl. dranken) voor een groep tot 34 personen, naargelang de afstand heen/terug. Ook extra combo’s zijn mogelijk. Reserveer tijdig!

Wil je besparen? Wandel dan te voet, of kom in groep met het openbaar vervoer naar Remise 56 (halte meigoorstraat Koersel). Je kan ‘s avonds met de Dorstbus veilig terug naar je verzamelpunt.

Bij mooi weer is een tap-tussenstop mogelijk. We klappen dan onze twee vensterluifels open. Schol!

Tapbus

Ook te huur als tapbus, met 10 tapkranen!

De Dorstbus wordt in dit concept vooraf geleverd en weer opgehaald na je evenement. Je zorgt zelf voor tappers en/of bedieningspersoneel, of wij doen dat. Aankoppelingen voor vaten, stroom, water zijn aanwezig. En -last but not least- alle Remise bieren komen standaard mee met de Dorstbus.

Zelfs andere gastbieren en andere dranken (op vat) kunnen getapt worden via onze tapkranen! Contacteer ons tijdig voor een prijsofferte of een interessant ruilvoorstel op maat.

Ook dit nog: wij baten zelf de tapbus uit in eigen beheer, bijv. Op foodtruckfestivals, bierbeurzen of speciale (bier)events, op een leuke toeristische plek of een spetterend evenement. Meld ons je leuke tips! De Dorstbus staat open voor een creatieve samenwerking op maat.

Voorkant van de Remise 56 Dorstbus
Remise 56 Dorstbus, een lange tapbus voor evenementen
Leer meer over Remise 56 en ons unieke verhaal
Remise 56
  • Albert I laan 56
  • 3582 Koersel
  • +32 11 183 193
  • info@remise56.be
Openingsuren

di, wo, do: 11u – 00u
vr:   11u – 01u
za:   11u – 02u
zo:   11u – 23u